SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mustafa Şen'den eleştirilere yanıt: Kanın bozuk olmaması lazım

Mustafa Şen'den eleştirilere yanıt: Kanın bozuk olmaması lazım

12 Temmuz 2022 Salı - 15:34




AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yerli koronavirüs aşısı Turkovac'la ilgili eleştirilere yanıt verdi. Şen, "kanın bozuk olmaması lazım" dedi.





Maskelerin kaldırılmasıyla birlikte tam rahatlandı denilirken vaka sayısı yeniden yükselişe geçti. Sağlık Bakanlığı, vaka artışları sonrasında yeni hatırlatma dozu aşıları için randevu tanımladı. 

Randevuların açılmasıyla birlikte, aşı tartışması yeniden başladı. Tartışmanın odak noktasında ise Türkiye'de koronavirüse karşı geliştirilen Turkovac aşısı var.

TÜRKOVAK-TOGG ELEŞTİRİSİ

Liberal Demokrat Parti'nin ( LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker, "Türkovak adı verilen yerli aşının dünya ve ülke sağlığına etkisi/katkısı neyse, TOGG adı verilen sözde yerli otomobilin de ekonomiye etkisi/katkısı o kadar olacaktır" ifadeleriyle bir paylaşım yaptı. 

AKP'Lİ ŞEN “ETKİLİ OLABİLMESİ İÇİN KANIN BOZUK OLMAMASI LAZIM”


Toker’e yanıt ise AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’den geldi. Şen, “Türkovak’ın etkili olabilmesi için kanın bozuk olmaması lazım. TOGG’a gelince, yolun bozuk olmaması lazım" dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap