SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mustafa Kemal'in polisleriyiz

Mustafa Kemal'in polisleriyiz

11 Nisan 2014 Cuma - 16:13




İzmir’de Türk Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıldönümü kutlamalarının ardından, bu kez polis eşleri sokağa çıktı ve yürüyüş yaptı.





Polis eşleri, ‘Mustafa Kemal’in polisleriyiz’, ‘Polise uzanan eller kırılsın’, ‘Polis laiktir, laik kalacak’ sloganları attı. Törenlerin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 50 polis eşi ve çocuğu, Konak Meydanı’na kadar yürüdü. Büyük bir Türk Bayrağı da taşıyan, başlarına da polis şapkası takan kadınlar, sık sık sloganlar attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüyen protestocu polis eşleri adına basın açıklamasını Rana Aydemir yaptı. Hem babasının hem de eşinin Emniyet mensubu olduğunu belirten ve onlarla birlikte tüm polislerin hakları için yürüdüklerini dile getiren Aydemir şunları söyledi: “Dün olduğu gibi bugün de polisimiz devletin bölünmez bütünlüğü, halkının mutluluğu için görev yapmaktadır. Bu zorlu süreçte, biz polis eşleri olarak onlara her türlü desteği vermekteyiz.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap