SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mustafa Destici'den ''yeni din'' tepkisi!

Mustafa Destici'den ''yeni din'' tepkisi!

22 Ocak 2020 Çarşamba - 16:52




Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'de yeni bir din oluşturulmak istendiğini açıklayarak tepki gösterdi.





BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Almanya başta olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye'de yeni bir din oluşturma çabası içinde olduklarını iddia ederek, 'Kendileri ateist olan, bölücü olan PKK’lı olan ama kendilerini Alevi olarak niteleyerek meşrulaştırmaya çalışan bir grup üzerinden bunu yürütüyor' dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"YENİ DİN OLUŞTURMA ÇABALARI" TEPKİSİ

Almanya hükümeti başta olmak üzere bazı Avrupa üyesi ülkelerin Türkiye’de yeni bir din oluşturma çabaları olduğunu söyleyen Destici, “Kendileri ateist olan, bölücü olan PKK’lı olan ama kendilerini Alevi olarak niteleyerek meşrulaştırmaya çalışan bir grup üzerinden bunu yürütüyor. Bu Almanya’nın çabalarına Türkiye içindeki bazı siyasi partiler de alet olmuş vaziyette. Ben herkesin bundan uzak durmasını tavsiye ediyorum. Bu Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin bir oyunudur. Bu tezgaha düşmemek gerekir” dedi.

ÇİN'DEN YAYILAN GİZEMLİ VİRÜS


Çin’de ortaya çıkan ve hızla yayılan bir virüsün olduğunu hatırlatan Destici, “Sağlık Bakanımız, Türkiye’de bu virüse rastlanmadığını ve çalışmalar yapıldığını ifade ettiler. Bu konuda Türkiye’de bütün önlemlerin alınmasının altını çiziyoruz. İnşallah ülkemiz böyle bir virüsle karşı karşıya kalmaz. Bütün dünya insanının bu tür hastalıklarla karşı karşıya kalmamasını arzu ediyoruz. Birileri çıkıyor hala Çin in Doğu Türkistan’a zulüm etmediğini söylüyor. Madem işkence yok ben niye uçağa binip Doğu Türkistan’a gidemiyorum? Büyükelçisi beni ziyaret etti, ona da söyledim. Bizim gerçekle karşılaşacağımızı biliyorlar. Biz Çin Komünist Partisi’nin tiyatro gibi sahnelediği toplantı ile yetinmeyeceğiz. Çin zulüm yapmıyor diyenler şunu akıllarından çıkamasınlar; Doğu Türkistan bir Türk yurdudur ve Çin tarafından işgal edilmiş topraklardır. Çin işgal ettiği topraklardan çıksın istiyoruz. Kimse bize masal anlatmasın, biz biliyoruz orada neler olduğunu. Çin’in masum insanları virüsten kurtulsun ama diğerleri de zulme son versin” açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap