SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mustafa Destici: "Ben alışverişi seven insanım!"

Mustafa Destici: "Ben alışverişi seven insanım!"

21 Ocak 2022 Cuma - 15:21




BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kasaptan et almıyorum, kuzu kestiriyorum" sözlerine ilişkin açıklama yaptı.





Kısa bir süre önce "Kasaptan et almıyorum, kuzu kestiriyorum" şeklinde bir açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici eleştirilere konu olmuştu. 

Eleştirilere neden olan sözlerini savunan Destici, "Biz kalabalık bir aileyiz. Ben köylü çocuğuyum, hala çiftçilik yapıyorum. Kendi yediğimiz elmayı, peyniri kendimiz yapıyoruz. Ekmeğimizi, buğdayımızı kendimiz yetiştiriyoruz" dedi.

Fazla zamanı olmasa da boş zamanlarını orada değerlendirdiğini belirten Destici, "Etle ilgili kendi hayatımı anlattım. Anne, baba, 9 kardeş, 7 gelin, 25 torun kalabalık aileyiz. 10 haneye ayrı ayrı yerinden alıyorsunuz, kendiniz üretiyorsunuz. Daha ucuza mal edersiniz. Ben bunu anlatmak istedim. Anadolu bunu bilir. Kışa girerken aileler kışlık etlik keserler ve o kışı çıkarırlar" diye konuştu.

"Ben Alışverişi Seven İnsanım"

Kendi ailesinden örnek verdiğini belirten Destici, "10 aileye ayrı ayrı et almaya kalksanız devasa bir rakamla karşılaşırsınız. Anadolu'yu geziyorum. Narenciye bahçesine girdik. Şimdi oradan 2 TL'ye alırsınız, burada marketten, manavdan 10 TL'ye alırsınız. Ben alışverişi de seven insanım. Hem piyasayı tanıyayım, hem fiyatlar nedir? Mutlaka fiyat araştırması yaparım. Şu anda aynı markanın aynı ürünü A marketinde 10 lira ise B marketinde 12-13 liraya satılabiliyor. Dikkat etmek durumdayız. O bölümün 30 saniyelik bölümünü alınca. Hatta 'kasaptan et alacağına git kuzu kes'e getirdiler. Yanlış anlaşılmalara fırsat verdi bu yapılan" şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap