SON DAKİKA



Haber > Gündem > Musa Orhan’a verilen cezanın gerekçesi açıklandı

Musa Orhan’a verilen cezanın gerekçesi açıklandı

19 Aralık 2021 Pazar - 12:24




Batman'ın Beşiri ilçesinde intihar eden 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce 10 yıl hapis cezasına çarptırılan 25 yaşındaki eski Uzman Çavuş Musa Orhan hakkındaki gerekçeli karar açıklandı.





Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Açıklanan gerekçeli kararda, İpek Er ile Musa Orhan’ın sosyal medya üzerinden tanıştıkları ve bir müddet konuştuktan sonra sevgili oldukları belirtildi. İpek Er’in daha sonra Batman’dan sanığın yaşadığı Siirt’e gelip, 25-28 Haziran tarihleri arasında otelde kaldığına kararda dikkat çekildi.

İpek Er’e alkol i̇çi̇rdi̇ği̇ tepsi̇t edi̇ldi̇


Sanık Musa Orhan’ın, İpek Er’i 28 Haziran’da kaldığı otelden alıp, arkadaşına ait olduğunu söylediği bir eve götürdüğü, Orhan’ın burada cinsel ilişkiye girme teklifine Er’in ‘bakire’ olduğunu söyleyerek, kabul etmediği vurgulandı. Ret cevabı alan Musa Orhan’ın bir gün sonra aynı eve alkollü şekilde geldiği ve ısrar ederek Er’in de iki bardak alkol almasını sağladığı vurgulandı.
Er’in alkol aldıktan sonra sarhoş olduğu belirtilen kararda, Orhan’ın evlenmek vaadinden bulunarak, cinsel birliktelik konusunda ısrar ettiği, alkolün etkisiyle direnç gösteremeyen İpek Er ile cinsel birliktelik yaşadıkları kaydedildi. Sabah uyandığında İpek Er’in, sarhoş edilerek kendisine sahip olunduğunu söylemesi üzerine ise Musa Orhan’ın zaten evleneceklerini söyleyerek güven uyandırmaya devam ettiği, Er’in bunun üzerine bu kez kendi rızası ile Musa Orhan ile iki kez daha cinsel ilişkiye girdiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap