SON DAKİKA



Haber > Gündem > Muş’ta 2 bin 500 rakımda karla mücadele

Muş’ta 2 bin 500 rakımda karla mücadele

02 Aralık 2021 Perşembe - 12:39




Muş'ta, yüksek kesimlerde dün gece etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı Üçevler Grup Köy Yolu, ekiplerin 2 bin 500 rakımdaki zorlu çalışmanın ardından yeniden ulaşıma açıldı.





Kentin yüksek kesimlerinde dün gece etkili olan kar yağışı nedeniyle Üçevler Grup Köy Yolu ulaşıma kapandı. Sabahın erken saatlerinde harekete geçen İl Özel İdaresi ekipleri, 2 bin 500 rakımdaki Çavuştepe mevkiinde 50 santimi aşan karı temizlemek için yoğun mesai harcadı. İş makineleriyle zorlu bir çalışmanın ardından köy ve mezralara ulaşım yeniden sağlandı.

​İş Makinesi Operatörü Osman Acıman, “Dün gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, 10 köy ve 21 mezra yolumuz ulaşıma kapandı. Mevsimin ilk karı, bulunduğumuz bu bölgeye yağıyor. Burada yer yer 50 santimetreye ulaşan kar kalınlığı var. Biz de bazen yol açma çalışmasında güçlük çekiyoruz. Ama halkımız için 7/24 esasına göre çalışıyoruz” dedi. Muş’ta 2 bin 500 rakımda karla mücadele

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap