SON DAKİKA



Haber > Gündem > Murat Sancak’ın ‘hakem’ iddialarına Hakan Şükür’den jet cevap

Murat Sancak’ın ‘hakem’ iddialarına Hakan Şükür’den jet cevap

15 Şubat 2022 Salı - 19:45




Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş karşılaşmasının ardından, FETÖ firarisi Hakan Şükür’ü hakem atamalarında etkili olduğunu iddia etti. Söz konusu iddialara Hakan Şükür sosyal medya hesabından yanıt verdi.





Hakemlerin içerisinde FETÖ’cü olduğunu söyleyen Murat Sancak “Hakan Şükür’e dikkat etsinler. Ben söylüyorsam vardır bir şeyler. Hakemlerin üzerinde çok büyük etkisi var!” dedi.

Açıklamalarına devam eden Murat Sancak “Disiplin Kurulu’nu devreye sokup bana 421 gün ceza vermeye kalkmayın. Hepinizi ifşa ederim. Mübarek ağzımı açtırmayın. İçinizdeki FETÖ’cüleri temizleyin!” ifadelerini kullandı

Murat Sancak ayrıca “Bazı menajerlik şirketlerine de bakın, paralar nereye gidiyor!” açıklamasını yaptı.

Hakemlerin içindeki FETÖ’cü isimler olduğuna ve temizlenmesi gerektiğine tekrar vurgu yapan Murat Sancak “Daha sonra başka açıklamalar da yapacağım. İsim isim gerekirse yapacağım. Federasyonun benimle ilgili alacağı karara göre herkesi böyle ortaya dökeceğim!” diyerek sözlerini noktaladı.

HAKAN ŞÜKÜR CEVAP VERDİ

Sancak’ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt veren Hakan Şükür ise, Harika yaaa. Beni izlemeye devam edin. Hakemlere sesleniyorum; hareketlerinize dikkat edin. VAR sistemini de ben yönetiyiorum, yakarım hepinizi. (Purda şekeri etkisi) karşılığını verdi. Gülme emojileriyle süslediği mesajında Şükür, “Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar, Fenerbahçeliler, ne vereyim abime? Trabzonspor’u şampiyon yapayım mı? Kim düşsün istersiniz yayınıma beklerim.” ifadelerini kullandı.


Şükür, “Çalışmak zorunda olmasam hemen bir yayın açar sizler ile bu konu üzerinde eğlenceli ve bu gevezenin bağlı olduğu sistemi anlatan bir yayın yapardım. Olsun, bi ara inşallah konuşuruz. Hakemler, pozisyonunuzu alın yakalandık.” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap