SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mülteci faciasında 2 gözaltı

Mülteci faciasında 2 gözaltı

07 Mart 2016 Pazartesi - 14:26




Aydın'ın Didim İlçesi açıklarında mültecileri taşıyan teknenin batması olayıyla ilgili olarak, tekne sahibi ile organizatörlük yapan bir kişi gözaltın





Bilindiği gibi; Didim’den yasa dışı yollardan Yunanistan’a geçmeye çalışan bir teknenin batması sonucu 10’u bebek ve çocuk biri hamile kadın 25 kişi hayatını kaybetmiş, 15 kişi kurtarılmıştı. Olayla ilgili kayıp 2 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürerken, güvenlik güçleri olaydan sonra tekne sahibi ile organizatörlük yapan bir kişiyi gözaltına alındı.

Didim Emniyet Müdürülüğü tarafından gözaltına alınan tekne sahibi K.Ç. ve organizatör olduğu belirtilen Y.Y.’nin sorgusu devam ederken aynı olay kapsamında 2’si Afgan 3 kişinin daha arandığı öğrenildi. Öte yandan Mavişehir mevkisi açıklarında sulara gömülen “Komutan 2” isimli ahşap teknenin battığı bölgede Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin 3 bot ve 1 helikopter ile başlattığı arama kurtarma çalışmalarında kayıp 2 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap