SON DAKİKA



Haber > Gündem > Muhtarlardan Başkan Genç'e teşekkür

Muhtarlardan Başkan Genç'e teşekkür

03 Mayıs 2015 Pazar - 10:33








Belediye Başkanı seçildiği günden beri sık sık Ortahisar mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in bu tavrından muhtarlar çok memnun kalıyor. Özellikle Trabzon’un büyükşehir olmasıyla birlikte köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerinin muhtarları yolların betonlanması, onarımı ve bakımı konusunda Başkan Genç’in gösterdiği çabalardan dolayı son derece müteşekkir. Her gün değişik mahallelerin muhtarlarını ağırlayan Ortahisar Belediyesi mahallelerle ilgili sıkıntıların dile getirilmesi konusunda bu ziyaretlere önem veriyor.

Öyle ki muhtarlar günün her saatinde istek ve taleplerini doğrudan ya da dolaylı olarak belediyenin ilgili birimleri aracılığıyla Başkan Genç’e iletme imkanı buluyorlar. Genç’e ulaşamadıkları durumlarda belediyenin ilgili başkan yardımcılarına veya müdürlüklerine ihtiyaç ve taleplerini iletiyorlar. Bu ihtiyaç ve talepler hızlı bir şekilde değerlendirilerek en kısa süre içinde yerine getiriliyor. Muhtarlar, bu durumdan memnun kaldıklarını her fırsatta dile getiriyor.

Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Başkan Genç’in muhtarlıklara yeni hizmet binası yapılması ve mahalleleriyle ilgili talep ve ihtiyaçlar konusunda verdiği destekten ötürü Genç’e her fırsatta teşekkür ediyorlar. Ortahisar Belediyesi, kendisine bağlı 85 mahalle muhtarının hizmet binası olmayanlara ya da binaları fiziki olarak yetersiz olanlara yeni hizmet binalarının yapımına özen gösteriyor. Bir kısım muhtarlık binalarının yapımı tamamlanırken bir kısmının da yapımına devam ediliyor.

TİYATRO FESTİVALİ PROTOKOLÜ BULUŞTURDU

Trabzon Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali başladı. 2-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tiyatro Festivali'nin açılışı Meydan Parkı’nda kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törenle gerçekleştirildi. Trabzon protokolü tam kadro Meydan’daki açılış törenine akın etmişti. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı açılış törenine katılan isimler arasındaydı.


Yurtdışından ve yurtiçinden pek çok tiyatronun katıldığı festival 7 Haziran'daki genel seçimler nedeniyle gerilen siyaset arenasını yumuşatacağı benziyor. Turizm sezonunun açıldığı bu günlerde Trabzon'un bu tür kültür-sanat etkinlikleriyle gündeme gelmesi şehrimiz açısından övünç kaynağıdır. Zira Trabzon tiyatronun Türkiye’de ilk kurulduğu iller arasında yer alıyor. Eskiden bu şehirde üç tane özel tiyatro, bir devlet tiyatrosu (ki hala var), bir opera binası vardı. Neticede şehrimiz adını bu tür kültür sanat etkinlikleriyle ne kadar çok duyurursa, marka şehir olma yolunda o kadar çok yol alır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap