SON DAKİKA



Haber > Gündem > Muhtarın elektrik direği tepkisi: Siz kafayı mı yediniz?

Muhtarın elektrik direği tepkisi: Siz kafayı mı yediniz?

24 Mart 2022 Perşembe - 14:24




Adana’nın Yüreğir ilçesi Akarcalı Mahalle muhtarı Şükrü Dişkaya’nın sosyal medyada yayınladığı video gündem oldu.





Adana’nın Yüreğir ilçesi Akarcalı Mahalle muhtarı Şükrü Dişkaya gerilim hatlarından bir direğin alt kısımlarındaki taşıyıcı demirlerin çalınmasına tepki gösterdiği video sosyal medyada gündem oldu. Dişkaya hırsızları kovaladıklarını söyleyerek “Siz kafayı mı yediniz? Özürlü müsünüz?” diye sordu.

"BUNUN DEMİRİ ÇALINIR MI?"

Akarcalı Mahalle muhtarı Şükrü Dişkaya şunları söyledi:

“ Enerji SA’nın yüksek gerilim hattının demirlerini çalmışsınız. Hiç mi Allah’tan korkmadınız, bunlar bir devrilse bu bölgede insan kalmaz. Şehirlerarasından olan yüksel gerilim hatlarının demirleri çalınmaya başladı. Bunlar devletimizin yetim hakkıyla yapılıyor. Ya siz bunları nasıl çalarsınız. Aklınızı mı yitirdiniz. Şu an gördüğünüz yüksek gerilim hattının tüm taşıyıcı demirleri çalınmış. Şu an bizim burada olmamız bile tehlikeli. Hırsızlar kaçtı. Ama ya arkadaş kafayı mı yediniz. Özürlü müsünüz? Bunun demiri çalınır mı? Buradan devletin tüm yetkililerine sesleniyorum; burada ana taşıyıcının demirleri çalınmaya başladı. İnsan aptal olur ama bu kadar olmaz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap