SON DAKİKA



Haber > Gündem > Muharrem İnce'den Halk Tv'ye rest: Hodri meydan, iftira atıyorsunuz

Muharrem İnce'den Halk Tv'ye rest: Hodri meydan, iftira atıyorsunuz

26 Mart 2022 Cumartesi - 16:48




Halk Tv yorumcusu Levent Gültekin, Muharrem İnce'nin 6'lı masayı dağıtmaya çalıştığını öne sürerek 'iktidardan para alıyor olabileceğini' iddia etti.





Çıktığı programda Muharrem İnce’yi hedef alan Halk Tv yorumcusu Levent Gültekin, “Sadece emekli maaşı olan Muharrem İnce bu partiyi nasıl kurdu? Parayı kim verdi?” diye sordu.

Halk Tv yorumcusu Levent Gültekin, konuşmasının devamında, “İktidar herkesi satın alabilir. Muharrem İnce’nin muhalefetin 6’lı masasını hedef almaktan başka hiçbir şey yapmadığını” şeklinde konuştu. 

HODRİ MEYDAN DEDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Halk Tv yorumcusu Levent Gültekin’e “Halk Tv, hodri meydan! Elinizdeki gücü kullanarak arkamdan atıp tutuyorsunuz. Beni davet edip söz hakkı vermezseniz namertsiniz! Ben buradayım, hodri meydan!” ifadelerini kullandı:

 


 

"DAVET ETTİNİZ, BEN DE KABUL ETTİM"

Levent Gültekin, Muharrem İnce’nin bu paylaşımına cevap verdi: “Muharrem bey, dün gece konuştuk, davet ettiniz ben de kabul ettim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap