SON DAKİKA



Haber > Gündem > Muhabir canlı yayında sinir krizi geçirdi! CNN Türk yayını karıştı

Muhabir canlı yayında sinir krizi geçirdi! CNN Türk yayını karıştı

03 Kasım 2021 Çarşamba - 15:50




CNN Türk ekranlarına enteresan anlar yaşandı. Muhabir Serhat Dal, yapılan yanlış bağlantı sonrası canlı yayın esnasında sinirlenerek elindeki kağıtları yere fırlattı.





CNN Türk ekranlarında eşine az rastlanır bir olay yaşandı. CNN Türk muhabiri Serhat Dal, yanlış bağlantı sonrası canlı yayında sinirlenerek elindeki kağıtları yere fırlattı. Dal'ın hareketleri o anlar kameralara anbean yansıdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarının yanı sıra Bilim Kurulu Toplantısı’nın gündeminin yayın akışında olduğu CNN Türk’te, enflasyon rakamlarına dair son dakika gelişmesi ile birlikte izleyicileri şoke eden bir olay yaşandı.

"SANIRIM BİR YANLIŞLIK OLDU"

Sunucunun, CNN Türk Ankara muhabiri Serhat Dal’a bağlanıp enflasyon rakamlarına dair soru sorması üzerine Dal "Sanırım bir yanlışlık oldu. Biz Bilim Kurulu Toplantısı’nın gündemini aktarmak için kamera karşısındayız" dedi. Sinirlenerek elindeki kağıtları yere fırlatan Dal'ın mikrofonunu çıkarmaya çalıştığı görüntüler de ekrana yansıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap