SON DAKİKA



Haber > Gündem > Müge Anlı'nın düğün tarihi netleşti

Müge Anlı'nın düğün tarihi netleşti

21 Haziran 2022 Salı - 14:13




Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı dün canlı yayınlanan programda evleneceğini açıklamıştı. Müge Anlı’nın bu açıklaması büyük yankı uyandırdı. Şimdi ise Müge Anlı’nın evleneceği tarih belli oldu.





Başarılarıyla yıllardır adından söz ettiren gazeteci Müge Anlı, dünkü canlı yayında özel hayatıyla ilgili bir müjde vermişti.

Bir süredir İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğluile birlikte olduğunu açıklayan Anlı, yakında nikah masasına oturacağını söylemişti. Çiftin nikah tarihi de belli oldu.

Kendi programında evlilik haberini duyuran Müge Anlı, "Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor.

Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru.

Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum.


Çok kısa bir süre içinde karar verdim ama bu süreçte dedikodusunu yapmayan dostlarıma teşekkür ederim. Bu kararı kendim açıklamak istedim" diyerek sevenlerini mutlu etmişti.

TV8’de yayınlanan magazin programının haberine göre geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak.

Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap