SON DAKİKA



Haber > Gündem > Müge Anlı Rabia Naz'ın babası davalık oldu!

Müge Anlı Rabia Naz'ın babası davalık oldu!

17 Aralık 2020 Perşembe - 11:49




Müge Anlı, Giresun'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın babasına dava açtı. Rabia Naz'ın babası da Anlı'ya çok sert yanıt verdi.





Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, ATV’de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunan Müge Anlı’nın kendisine manevi tazminat davası açtığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Şaban Vatan, “Buyurun Müge Anlı hali. Rabia Nazımızın Ardından iddia edilen suçlu kişiyle röportaj kaydını saklayan intihar iftirası atan Müge Anlı” ifadelerini kullandı.

e-Devlet üzerinden kendisine açılan davanın ekran görüntüsünü paylaşan Vatan, “Çocuk canı Rabia Naz’ın ardındaki süreçten annesi ve babasını acısıyla dalga geçtin üstüne yetmedi intihar etmiş yalanı söyledin. Yetmedi 1 TL’lik tazminat davası açtın üzülme Müge Anlı 1 TL ayrıca kuru ekmek bedeli olarak da 12 TL göndereyim IBAN gönder” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap