SON DAKİKA



Haber > Gündem > Müge Anlı’nın programını silahlı polisler bastı!

Müge Anlı’nın programını silahlı polisler bastı!

28 Ocak 2021 Perşembe - 12:49




ATV ekranlarında sabah kuşağında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı sıra dışı ve esrarengiz olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak programda, 4 yıl önce Muğla’da gizemli bir şekilde ortadan kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz olayı ele alınıyordu. Olayda ilerleme kaydedilince, canlı yayına silahlı polis ekipleri geldi ve şüpheliyi gözaltına aldı. O anlara milyonlarca izleyici tanıklık etti.





Müge Anlı programında yine polis şüphelileri gözaltına almak için geldi. Müge Anlı programında yaşanan şoke eden olaylar sonrasında polislerle gitmek istemeyen kadın isyan etti.
Canlı yayında Müge Anlı programını polisler gelerek gözaltı yaptı.

ABİSİ GÖZALTINA ALINDI

Hasan Kiraz'ın kaybının ardından abisi gözaltına alınmıştı.

YİNE POLİS BASTI

Bugün de yine Hasan Kiraz'ın babası Cemil Kiraz'ı ve Merve Kiraz yengesi gözaltına alındı.
Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap