SON DAKİKA



Haber > Gündem > ''Müdahale edin'' diye yalvardı

''Müdahale edin'' diye yalvardı

04 Ağustos 2016 Perşembe - 08:33




Amerika'da CNN'e konuştuktan sonra bu kez de Mısır televizyonuna röportaj veren FETÖ lideri Fethullah Gülen Batı'ya müdahale için yalvardı.





Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen, hain çağrılarına bu kez de darbe hükümeti tarafından yönetilen Mısır'ın Al Gad televizyonunda devam etti. FETÖ'nün elebaşısı röportaj verdiği kanalda "Batı, Türkiye'ye müdahale etsin" diye yalvardı.

BATI'YA 'TÜRKİYE'YE MÜDAHALE EDİN' DİYE YALVARDI

15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız olmasını hazmedemeyen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen, bu kez de Batı'ya bel bağlayarak 'Türkiye'ye müdahale edin' çağrısı yaptı.

DARBECİ MISIR'DA İNSAN HAKLARINDAN BAHSETTİ

Darbeci Mısır'ın yayın organında Türkiye'de büyük çapta insan hakları ihlali yaşandığını iddia eden FETÖ elebaşı, ülkenin iç savaşa gittiğini ve Batı'nın acilen bu duruma müdahale etmesi gerektiğini söyleyerek, "Biz askeri dilde söyleriz, Türkiye'ye sağdan hizaya gel diyebilirler" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap