SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mücadelemiz devam edecek

Mücadelemiz devam edecek

26 Nisan 2017 Çarşamba - 15:01








CHP Parti Meclisi'nden açıklama yapıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi’nin ardından yapılan açıklamada, "Meşruiyeti olmayan bu halkoylaması ile bunun üzerine inşa edilecek her türlü otoriter düzenleme ve girişime karşı mücadelemiz her zeminde devam edecektir. Demokratik Cumhuriyeti yok etme projesi olan bu Anayasa değişikliğine, bütün baskılara rağmen fedakârca karşı duran tüm yurttaşlarımıza, siyasi partilere, örgütlü yapılara ve girişimlere teşekkür ediyoruz" denildi.

Açıklama şöyle devam etti: "Halkoylaması, Olağanüstü Hal (OHAL) koşulları altında, devlet imkânları ve kamu gücünün pervasızca kullanıldığı, medyanın tahakküm altına alındığı, adaletsiz bir ortamda yapılmıştır. Bütün bu baskılara rağmen halkımız sandığa gitmiş ve güçlü bir 'Hayır' iradesi göstermiştir. Bu zemin üzerinde daha geniş kesimlerle buluşarak parlamento içi ve dışında her alanda birlikte mücadeleyi yükseltme kararlılığındayız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap