SON DAKİKA



Haber > Gündem > MSB'den peş peşe açıklamalar! 13 PKK'lı etkisiz hale getirildi

MSB'den peş peşe açıklamalar! 13 PKK'lı etkisiz hale getirildi

22 Ocak 2022 Cumartesi - 16:58




Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 10 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Avaşin'de de 3 teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiği açıklandı.





MSB'den yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermeyeceğiz. Bölgede bulunan Kahraman Komandolarımız, saldırı hazırlığındaki PKK/YPG’li teröristlere yönelik gerçekleştirdiği önleyici atışlarla 10 teröristi etkisiz hâle getirdi." denildi.

Öte yandan MSB yine bugünkü bir diğer açıklamasında ise, "Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatımızın koordineli çalışması sonucu Irak’ın kuzeyindeki Avaşin'de tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi." demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap