SON DAKİKA



Haber > Gündem > MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit

MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit

12 Şubat 2024 Pazartesi - 09:53




Milli Savunma Bakanlığı, sözleşmeli Piyade onbaşı Mustafa Özkardeş'in şehit olduğunu duyurdu.





Sözleşmeli Piyade onbaşı Mustafa Özkardeş, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit oldu. 

Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Bakan Yaşar Güler'in mesajına yer verilerek şu ifadeler kullanıldı;

"Kahraman silah arkadaşımız 11 Şubat 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum."

KÜTAHYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Özkardeş'in acı haberi, Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Gecek köyünde oturan ailesine verildi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan Necmettin ve Necla Özkardeş çifti gözyaşlarına boğuldu.


Şehit ailesinin bulunduğu köy evine Türk bayrakları asıldı. Yaklaşık 6 yıldır sözleşmeli olarak görev yapan Özkardeşin, ailenin 3 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Yakınları aileye taziye ziyaretinde bulundu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap