SON DAKİKA



Haber > Gündem > MİT'ten Cezayir'de operasyon! FETÖ'nün iki kritik ismi yakalandı

MİT'ten Cezayir'de operasyon! FETÖ'nün iki kritik ismi yakalandı

27 Aralık 2023 Çarşamba - 13:17




Firari FETÖ/PDY mensupları Mustafa Tan ve Mustafa Bircan, MİT ve Emniyetin ortak operasyonuyla yakalandı.





FETÖ mensupları Mustafa Tan ve Mustafa Bircan'ın terör örgütünün Cezayir yapılanması içerisinde yer aldığı, ABD'deki örgüt sorumlularıyla irtibatlı şekilde Cezayir'deki örgütsel etkinlikleri organize ettiği belirlendi.

MİT VE EMNİYET'TEN CEZAYİR'DE OPERASYON

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğünün ortak operasyonuyla, FETÖ mensubu firari Mustafa Tan ve Mustafa Bircan yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MİT ve Emniyet, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan aranan iki teröristin yakalanması için Cezayir'de ortak operasyon düzenledi.

MİT'ten Cezayir'de operasyon! FETÖ'nün iki kritik ismi yakalandı - Resim : 1


ANKARA'YA GETİRİLDİLER

Operasyonda yakalanan Mustafa Tan ve Mustafa Bircan, işlemlerin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne teslim edildi.

ABD İRTİBATIYLA CEZAYİR'DE ÖRGÜT ORGANİZASYONLARI

FETÖ mensubu Tan ve Bircan'ın söz konusu terör örgütünün Cezayir yapılanması içerisinde yer aldığı, ABD'deki örgüt sorumlularıyla irtibatlı şekilde Cezayir'deki örgütsel etkinliklerin organizasyonunu sağladığı ve örgüte maddi destek verdiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap