SON DAKİKA



Haber > Gündem > MİT Başkanı Hakan Fidan koltuğu kaptırdı mı? Kötü haberi Şentop verdi

MİT Başkanı Hakan Fidan koltuğu kaptırdı mı? Kötü haberi Şentop verdi

05 Şubat 2022 Cumartesi - 11:23




MİT Başkanı Hakan Fidan’ın TBMM Başkanı Mustafa Şentop’la yaptığı görüşme sonrası çok beklediği Dışişleri Bakanlığı koltuğunu başka bir isme kaptırdığını öğrendiği iddia edildi.





AK Parti’de bakanlar üzerinde gerçekleşen yaprak dökümüne ‘gidenler’, ‘gelenler’ borsası kuruldu diyen gazeteci Ahmet Takan Hakan Fidan’ın çarşamba günü gerçekleştirilen Mustafa Şentop görüşmesi sonrası canının sıkkın olduğunu öne sürdü. Ahmet Takan’ın bu iddiasına göre Hakan Fidan’ın canını sıkan çok arzuladığı Dışişleri Bakanlığı görevini başka bir isme kaptırmış olmasıydı.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan bugünkü köşesinde TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un MİT Başkanı Hakan Fidan’ı yaptığı ziyareti masaya yatırdı. 

Takan’a göre Mustafa Şentop’un TBMM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre MİT Başkanı Fidan’ın daveti üzerine Etimesgut ilçesindeki MİT’in yeni binasını ziyaret ettiğini belirtilirken aslında gerçek gündem maddesi Dışişleri Bakanlığı koltuğuna kimin geçeceği sorusuydu.

“HAKAN FİDAN ÇOK İSTEDİĞİ KOLTUK İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEYECEK GİBİ”

“MİT Başkanı Fidan’ın canı neden çok sıkkın?” başlıklı yazısında Ahmet Takan “ Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ile Hakan Fidan arasındaki Dışişleri Bakanlığı koltuğunu kapma mücadelesini sağır sultan bile biliyor” derken yapılan bu görüşme sonrası Basınla paylaşılan 2 kare fotoğrafı değerlendirdi.


Takan yazısının sonunda “Eğer başka sıkıntılar da yok ise… Hakan Fidan çok arzuladığı Dışişleri Bakanlığı koltuğu için biraz daha bekleyecek gibi!.. “ ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap