SON DAKİKA



Haber > Gündem > Minibüsün döşemelerinde bulundu

Minibüsün döşemelerinde bulundu

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 12:56




Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda, bir minibüsün tavan ve yan döşemelerine gizlenmiş vaziyette 93 kilo 330 gram esrar maddesi el





Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayseri-Malatya karayolunda yapılan uygulamada, öncü araç olan 34 plakalı otomobil içinde bulunan S.S. ve M.S. isimli şahısların gözaltına alındığı öğrenildi.

Artçı araç olarak değerlendirilen 34 plakalı minibüste ise Y.Ş. isimli şahsın gözaltına alındığı bildirildi. Ekipler tarafından minibüste yapılan aramalarda, klima boşluğu, tavan döşemelerinin içerisi ve ön tavan televizyon arkasında bulunan boşluklara gizlenmiş 95 paket halinde 93 kilo 330 gram esrar maddesi ile 100 gram toz esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan Y.Ş., S.S. ve M.S. isimli şahıslar hakkında ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap