SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan’a destek videosu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan’a destek videosu

28 Eylül 2020 Pazartesi - 12:43




Milli Savunma Bakanlığı, “Her zaman Can Kardeşlerimizin yanındayız” mesajıyla Azerbaycan’a destek verdi. “Her zaman Can Kardeşlerimizin yanındayız” mesajıyla yapılan paylaşıma, Azeri ses sanatçısı Azerin'in ‘Çırpınırdı Karadeniz' şarkısı eşlik etti.





Ermeni ordusu, geniş kapsamlı provokasyonda bulunarak Azerbaycan ordusunun mevzilerine ve sivil yerleşim birimlerine büyük çaplı silahlar, top ve havanlarla ateş açmıştı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı da, Ermenistan'ın saldırılarına karşılık verildiğini, Ermeni uçaksavar sistemlerinin imha edildiğini duyurmuştu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN VİDEO

Ermenistan’ın hedefindeki Azerbaycan’da kısmi seferberlik ilan edilirken, Milli Savunma Bakanlığı paylaştığı bir video ile kardeş ülkenin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”


Bakanlığın Twitter hesabından 'Tek Millet İki Devlet' etiketiyle yapılan paylaşımda, “Her zaman can kardeşlerimizin yanındayız” denildi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap