SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan İdlib açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan İdlib açıklaması!

27 Şubat 2020 Perşembe - 16:48




Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib ile ilgili olarak, "Hava sahası konusunda belli bir noktaya geldik. Ama sorun devam ediyor, umutluyuz taraflar gayret gösteriyor." dedi. Bakan Akar, akşam saatlerinde ABD Savunma Bakanı ile bir görüşme yapacağını da duyurdu.





Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İdlib ve Rusya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, İdlib'deki son durumu değerlendirirken hava sahasına dikkat çekti. Akar, "Hava sahası sorununda belli bir noktaya geldik. Ancak sorun hala devam ediyor" dedi. Akar ayrıca ABD Savunma Bakanı ile bir görüşme yapacağını duyurdu. Akar, "Bu akşam ABD Savunma Bakanı ile önemli bir görüşmemiz olacak" diye konuştu.

BAKAN AKAR: UMUTLUYUZ

Bakan Akar İdlib ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hava sahası konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Belli bir noktaya kadar geldik. Ancak sorun hala devam ediyor. Rusya ile görüşmelerden umutluyuz. İki taraf da anlaşmak için gayret gösteriyor" dedi

ABD SAVUNMA BAKANI İLE KRİTİK GÖRÜŞME BU AKŞAM

Bakan Akar açıklamaları sırasında ABD Savunma Bakanı ile görüşeceklerini de duyurdu. Bakan Akar, "ABD Savunma Bakanı Esper ile bu akşam görüşme gerçekleştireceğiz" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap