SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milli Savunma Bakanı Akar'dan S-400 açıklaması

Milli Savunma Bakanı Akar'dan S-400 açıklaması

26 Ağustos 2019 Pazartesi - 12:23




S-400 tedarikine ilişkin açıklamada bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'İkinci bataryanın temini için yarından itibaren intikaller, taşıma faaliyetleri başlayacak'' dedi.





Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, S-400, güvenli bölge ve 5 generalin istifa ettiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, S-400 tedarikine ilişkin ''İkinci bataryanın temini için yarından itibaren intikaller, taşıma faaliyetleri başlayacak'' dedi. Akar, Suriye'de güvenli bölgeye dair de ''Amerikan askeri unsurları ile müşterek devriyelerin yakın bir zamanda başlaması için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

Akar, bazı generallerin istifa ettiği iddialarına ilişkin de ''Arkadaşlarımız hizmetlerini tamamlamasına müteakip hizmetlerimizin akışı sırasında kendi istekleri iradeleri doğrultusunda emekli olabilirler bu doğal bir durum. Şu ana kadar bize intikal eden 2 arkadaşımızın dilekçesi var. Onları da onayladık'' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap