SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan tepki çeken ''cilve'' açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan tepki çeken ''cilve'' açıklaması

22 Nisan 2021 Perşembe - 09:50




Ankara’da öğrenciler ile bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk EBA ile ilgili olarak “İşlerin tam istediğimiz gibi gitmediği de oluyor; ama bunlar, hayatın cilvesi. Bunu da olağan karşılamaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.





Milli Eğitim Bakanı Selçuk, öğrencilerin ‘En büyük korkunuz ne?’ sorusuna, “Çocuklarımızın, sizlerin geleceğine ilişkin olarak olması gerekenleri yapamamak. Sizler için parlak bir gelecek kurmakta eksik bazı şeyler bırakmak. Biz elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz, yeter ki sizlerin geleceği güzel olsun” yanıtını verdi.

Ayrıca Ziya Selçuk EBA’yı dünya markası haline getirdiklerini söyleyerek “Bazen daha da geliştirmemiz gerekiyor, işlerin tam istediğimiz gibi gitmediği de oluyor; ama bunlar, hayatın cilvesi. Bunu da olağan karşılamaya çalışıyoruz. EBA benim için Milli Eğitim Bakanlığı’nın en önemli projelerinden biri” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap