SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşımla katılıyorum

Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşımla katılıyorum

31 Mart 2020 Salı - 13:17




Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşı ile katıldığını açıkladı.





Erdoğan 7 aylık maaşıyla bağış kampanyası başlattı; iş dünyasına, partilere, belediyelere, vatandaşlara katılım çağrısı yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli şunları söyledi:

"İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.

Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. 'BİZ BİZE YETERİZ' diyerek başlattığı 'MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI' hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap