SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milletvekilli aday adaylığım

Milletvekilli aday adaylığım

16 Şubat 2015 Pazartesi - 11:00








Siyaset kurumu halktan alınan kaynakların (vergilerin) yine halkın ihtiyaçlarını karşılama amaçlı harcanmasına (kamu hizmeti) aracılık eder.

Hem vergilerin toplanması (kimden, nasıl alınacağına), hem de bunların hangi kamu hizmetlerine aktarılacağı sürecine müdahale eder.

Eğitim, sağlık, altyapı, adalet, savunma, uluslararası ilişkiler vs. gibi toplumun hayatını ilgilendiren, iyileştiren, refahını artıran alanlarda yasal-kurumsal düzenlemeler yapar siyaset kurumu.

**

Mevcut kaynaklarla toplum refahını maksimize etmek için kamu hizmetlerinin (eğitim, sağlık, adalet, güvenlik, altyapı vs.) halkın önceliklerini yansıtması gerekir. İşte tam bu noktada vekillik öne çıkmaktadır.


Toplum bireylerinin beklentilerini iyi anlamak, onların hayatlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin neler olabileceğini tespit etmek çok önemlidir.

Burada sıradan bir vekaletten değil, kendi çocuğunuzun, ailenizin, komşularınızın, ilinizin ve ülkenizin adına karar alma vekaletinden bahsediyoruz.

Kendi vücudumuzdaki küçük bir sorun için en iyi hekimi aradığımız gibi; 4 yıl boyunca 78 milyon insanın geleceğini teslim edeceğimiz insanları (milletvekili) seçerken bu büyük sorumluluğu düşünerek hareket etmeliyiz.

**

Bu millete, bu topraklara, bu coğrafyaya, gelecek nesillere ve bu toprakları bizlere emanet eden aziz şehitlerimize olan hizmet borcumuzu ifa etme düşüncesiyle milletvekili aday adayı oldum.


Yaptığım her işin hakkını vermeye çalışan, idealist bir kimliğe sahip, ekonomiyle ilgili yoğun okuyup yazan, bölge ve ülke sorunlarına kafa yoran kimliğimle, tecrübemle, bilgimle bu millete olan vefa borcunu yerine getirmek düşüncesiyle aday oldum.

Bölge ve ülke ekonomisinin sorunlarıyla ilgili yazdığım binlerce köşe yazısı, bilimsel makale ve araştırma projeleri doğrultusunda zihnimde şekillenen politika seçeneklerini realize etme-hayata geçirebilme düşüncesiyle aday oldum.

Ve beni iyi tanıyan yakın çevremdeki dostların “mutlaka aday olmalısın, bu bölgenin ve ülkenin sana ihtiyacı var” mealindeki manevi telkinin etkisiyle de aday oldum. Bizlere inanan bütün toplum bireylerinin manevi desteğini bekliyorum.

Allah(c.c.) hayırlısıyla tamamına erdirsin...

Allah(c.c.) bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap