SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milletin yüzünü güldüreceğiz

Milletin yüzünü güldüreceğiz

17 Eylül 2015 Perşembe - 09:23




MHP Milletvekili aday adayı Muhammed Altunal, halkın MHP’ye verdiği oy oranının en çok Artvin Şavşat’ta olduğunu dile getirdi.





Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Şavşat’ta yapmış olduğu istişare toplantısında konuşan MHP Milletvekili aday adayı Muhammed Altunal, halkın MHP’ye verdiği oy oranının en çok Artvin Şavşat’ta olduğunu dile getirdi. ”Artvin’imizin ve milletimizin yüzünü güldüreceğiz” diyen Altunal, “Oy oranımızı Şavşat’ta 5 kat artırdık ama diğer ilçelere gittiğimizde onlar öyle demiyorlar. Onlar diyorlar ki; ‘biz gerekeni yaptık ama siz Şavşat’ta birinci parti olamadınız’. Biz 25 bin 500 oy almışız kimse ona bakmıyor. Herkes ‘sen Şavşat’ta birinci olamadın’ diyor. Şu andaki süreç bu. İnşallah 7 Haziran sonrasındaki süreçte bizler de hatalarımızı düzelteceğiz, daha çok el birliği ile, gönül birliği ile çalışacağız. Şimdi hepimiz hatalarımızı kusurlarımızı çok iyi tespit edip 1 Kasım seçimlerinde daha fazla çalışarak, daha fazla sorumluluk alarak, başta Şavşat olmak üzere her ilçede ve merkezde birinci parti olup Artvin’imizin ve milletimizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap