SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milletin aklıyla dalga geçiliyor

Milletin aklıyla dalga geçiliyor

05 Haziran 2017 Pazartesi - 14:40








CHP’li Engin Altay, aralarında Fetullah Gülen'in de bulunduğu 130 kişi için, 3 ay içinde Türkiye'ye gelmezse vatandaşlıktan çıkarılmasına ilişkin, “Milletin aklıyla dalga geçilmektedir” dedi

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, haklarında soruşturma yürütülen ve firari durumda olan, aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le HDP'li vekiller Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer'in de bulunduğu 130 kişi, 3 ay içinde Türkiye'ye gelmezse vatandaşlıktan çıkarılmasına ilişkin "AK Parti hükümeti milletin aklıyla dalga geçmektedir. Vatandaşlıktan çıkarmak insana verilebilecek en büyük cezadır. Siz Gülen'in iadesini engellemek için bulacağınız en iyi çözümü buldunuz. Gülen'in iadesi anca böyle engellenirdi. Gülen'in iadesini bu hükümet, Erdoğan istemiyor" dedi.

SABOTAJ MI VAR?

Altay, Şırnak Şenova'da helikopterin düşmesi sonucu 13 askerin şehit olduğu kazanın aydınlatılmasını da isteyerek, "Olay kaza mı sabotaj mı görev kusuru mu suikast mı olduğu, tedbirsizlik sonucu mu olduğu halen soru işaretidir. Suikast de kaza da olsa her şeyden önce bir görev ihmalinin olduğu çok açık. Başbakan bugün engel tanıma cihazlarının doğrudan temini yoluyla alınması için bir emir vermiş. Günaydın başbakan. Bir sabotaj var mı bir yerden havaya atılmış silah yoluyla mı helikopterin düşüp düşmediği konusunda vatandaşların kafasında soru işareti vardır. " diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap