SON DAKİKA



Haber > Gündem > Millet senin başında akıl bırakmaz!

Millet senin başında akıl bırakmaz!

28 Eylül 2017 Perşembe - 11:40




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi açıklamalarda bulundu ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'i hedef alarak, "Millet senin başında akıl bıra





AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi açıklamalarda bulundu. İşte Revi'nin açıklamaları: "Kıymetli basın mensupları, toplantımıza teşriflerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum.

Partimizin İlçe Kongrelerini coşkulu ve heyecanlı bir şekilde gerçekleştirirken şehrimiz ve bölgemiz adına da önemli projelerin girişimlerini yapmış olmanın gururu içerisindeyiz.

Bugüne kadar 11 İlçemizde kongremizi gerçekleştirdik. Çarşıbaşı, Şalpazarı, Tonya, Düzköy, Yomra, Dernekpazarı ve Ortahisar ilçelerimizde de önümüzdeki günlerde planladığımız bir şekilde bu ilçe kongrelerimizi de gerçekleştireceğiz.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz kongrelerle birlikte geçtiğimiz Pazar günü şehrimizde 3 kıymetli bakanımızı aynı anda ağırladık.
Vakfıkebir’de Orman ve Su İşleri Bakanlığımıza bağlı 147 Milyon TL değerindeki 25 tesisin temel atma törenini geniş bir katılımla gerçekleştirdik.

Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun yanı sıra temel atma törenimize katılan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a da teşekkür ediyoruz.

Orman ve Su İşleri Bakanlığımız Trabzon’a ayrı bir önem ve değer vermekte bunu zaten kıymetli Bakanımız Veysel Eroğlu konuşmalarında da yaptığı icraatlarda da çok açık bir şekilde göstermektedir.

Bakanımız Sayın Eroğlu, Trabzon’a her gelişinde ya temel atıyor ya açılış yapıyor ya da şehrin gündemini değiştiren bir projeyi açıklıyor. Bu sebeple kendisine TRabzon adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendisinden ve hükümetimizden razı olsun.

Geçtiğimiz Pazar günü 25 tesisin temelinin atılmasının yanı sıra o günün akşamında DSİ Bölge Müdürlüğümüzde Bakanlarımız Süleyman Soylu, Veysel Eroğlu ve Osman Aşkın Bak’la birlikte Orman ve Su İşleri Bakanlığımıza bağlı Genel Müdürlerimizin de katılımıyla “Tabiat Turizmi” toplantısını gerçekleştirdik. Bu toplantıda şehrimiz ve bölgemiz adına turizm master planı ele alındı.

Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Tonya Kadıralak Yaylası’nın tabiat parkı ilan edildiğini açıkladı.
Kadıralak’ın tabiat parkı ilan edilmesinin yanı sıra Kadıralak Göletinin inşası turizm açısından ve Bakanımızın da üzerinde durduğu gibi şehrimize ikinci ve üçüncü Uzungöl kazandırılma noktasında önem arz etmektedir.

Kadıralak yaylasında bu konuda çalışmalar planlı bir şekilde Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülmektedir.

2014 Yerel Seçiminde Tonya İlçemiz başta olmak üzere Trabzon genelinde turizm yatırımlarını ve gölet projelerini ön plana çıkararak propaganda yapan ve seçim kazanmaya çalışan zihniyetin şimdi turizm yatırımlarına karşı çıkmasını samimi bulmuyoruz bu büyük bir çelişkidir.

Biz diyoruz ki Kadıralak tabiat parkı ilan edildi bazıları çıkıyor diyor ki “Yok edecekler orayı” arkadaşlar bu insanların anlamasında sorun var herhalde tabiat parkı ilan edildi diyoruz bundan daha güzel ne olabilir?

Bu alan piknik, eğlence, gezinti, yürüyüş, peyzaj, manzara- seyir, fotoğraf, doğayı tanıma, dinlenme ve sessizlik değerlerine sahip kısımlarında yapılacak düzenlemelerle konaklama ve günü birlik ziyaretler için düzenlenecek.

Kadıralak Yaylasının yanı sıra Hıdırnebi Yaylası da tabiat parkı kapsamına alınıyor.
Doğa harikası olan ve turizm açısından potansiyel bir güce sahip bu güzel yerlerimiz için Bakanlığımız koordinasyonlu ve planlı bir çalışma yürütmektedir.

Bir diğer konumuz ise boş muhalefet yapmakla Trabzon tarihine adını yazdıran CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in “Sürmene Çamburnu” hakkındaki asılsız ve iftira dolu iddialarıdır.

Bu şahsiyeti kim yönlendiriyorsa çok ama çok yanlış yönlendirmektedir.
Canı sıkıldıkça yalan dolan açıklamalar yapıyor bu da yetmiyormuş gibi şimdi kalkmış Sürmene Çamburnu’nda doğa katliamı var diyerek suç duyurusunda bulunmuş.

Ya hu sana yetkili merciler detaylıca açıklama yaptı, birini dahi okumadın mı?
Orman ve Su İşleri Bakanlığı açıklama yaptı, Sürmene Belediyesi açıklama yaptı.

Bu açıklamaları okumadığın çok ama çok belli oluyor Sayın Pekşen, sen okumadığın gibi seni kamuoyu nezdinde sürekli olarak küçük düşüren ekibin de okumamış.

Pekşen kulağını iyi aç da şu bilgileri o yalan dolanla doldurduğun kafana bir zahmet sok!

1) Çamburnu’nda 15 adet orman köşkü (kır evleri), 3 adet yöresel ürün satış birimi, 29 adet kamelya, mescit ve kır lokantası gibi günübirlik kullanım alanlarından oluşan alandaki yapıların mimari projeleri de 25.05.2016 tarihinde Genel Müdürlükçe uygun bulunmuştur. Günübirlik tesisler daha önceden alanda mevcut olan ekonomik ömrünü tamamlamış ahşap yapıların kaldırıldığı alana inşa edilmektedir. İlave olarak sadece 15 adet orman köşkü yapılmaktadır.

2) 2015 ve 2016 yıllarındaki kış aylarında meydana gelen yoğun kar yağışı ve 2016 yılında oluşan heyelan sonucunda Tabiat Parkı sınırları içindeki kırık ve devrik ağaçlar için Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüyle birlikte 19.01.2016 ve 30.04.2017 tarihlerinde “Olağan Üstü Hasılat Etası Raporları” düzenlenerek alanda tehlike arz eden ağaçlar alandan uzaklaştırılmıştır. Yapım işleri sebebiyle herhangi bir ağaç kesimi yapılmamıştır.

3) Orman Köşkleri ağaçların yoğun olmadığı alanlara ağaçların arasına gelecek şekilde projelendirilmiştir. Ağaçların tıraşlandığı iddia edilen alan ise 25.10.2016 tarihinde meydana gelmiş heyelan sonucu oluşmuştur ve karayolunun kapanmasına neden olmuştur. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yolun güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışma yapılarak çalışma sonucunda çelik kafes telle kaplanmıştır.

4) Yapıların inşa edildiği alan yangının olduğu alan değildir. Bu sebeple de Tabiat Parkı sınırları içerisinde herhangi bir yangın tahribatı söz konusu değildir.

5) 07-08.01.2017 tarihindeki yangın Tabiat Parkına komşu ormanlık alanda meydana gelmiştir ve Sürmene Çamburnu Tabiat Parkı sınırlarına ulaşmadan söndürülmüş olup Tabiat Parkı sınırları içerisinde herhangi bir yangın tahribatı olmamıştır.

Bu bilgiler dışında öyle şov olsun diye gündemde kalayım diye vatandaşın aklını çelmeye çalışmak en basit tabirle görevine ihanettir.

Olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek siyaseten de insaniyeten de etik değildir.
Pekşen’e son uyarımızdır, artistliği bırak Pekşen! Bu şehre ne katabilirim diye düşün diyeceğim de senin bu şehirden daha öncelikli hedeflerin olsa gerek şehir değil ülke gündemine girmeye çalışıyorsun.

Ama her seferinde baltayı taşa vuruyorsun! Siyaseten de vuruyorsun kamuoyunun nezdinde de vuruyorsun.

Sen bu kafayla önümüzdeki dönem milletin vekili de olamazsın. Çünkü aziz hemşehrilerim kendisini kandırmaya çalışana sandıkta öyle bir tokat vurur ki bir daha zor ayılırsın.

Utanman, arlanman ve haya duygun kalkmış ise seni muhatap alıp da verdiğim bu bilgiler de çok işe yaramayacaktır. Ama bizim derdimiz sen değilsin senin yalanların, bu yalanlarla vatandaşımızı kandırmana müsaade etmeyeceğim.
Bakanlarım da etmeyecek belediye başkanlarım da etmeyecek ve ben de etmeyeceğim.
Aklını başına al Pekşen yoksa bu millet senin başında akıl bırakmaz!

Trabzon başta olmak üzere Pekşen’in yalanlarına maruz kalan kıymetli vatandaşlarımıza da sesleniyorum. Pekşen’in akıl sağlığında sıkıntı var yoksa hiçbir sağlıklı insan onlarca kez yapılan resmi ve yasal açıklamaları dikkate almadan bu şekilde mantıksız ve tutarsız adım atamaz.

Bu sebepten dolayı kıymetli vatandaşlarımız Pekşen’in açıklamalarını çok da dikkate almasın.
Açıklamalarına bir tek kendisi inanıyor o da yetmiyormuş gibi hukuken de fuzuli meşguliyet içerisine giriyor.
Son sözüm, Allah Pekşen’e akıl-fikir versin!"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap