SON DAKİKA



Haber > Gündem > Millet İttifakı liderleri bayramda deprem bölgesinde

Millet İttifakı liderleri bayramda deprem bölgesinde

20 Nisan 2023 Perşembe - 09:31




Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ittifaktaki parti genel başkanları deprem bölgesinde olacak.





Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ittifaktaki parti genel başkanları deprem bölgesinde olacak. Kılıçdaroğlu Adıyaman’da, Karamollaoğlu Adana’da, Akşener Malatya’da, Davutoğlu Nurdağı’nda, Babacan Diyarbakır’da, Uysal Osmaniye’de olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramı İstanbul’da, Bahçeli ise Ankara’da karşılayacak.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile genel başkanları Ramazan Bayramı’nı deprem bölgesinde karşılayacak. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ildeki vatandaşlarla bayramı geçirecek olan Millet İttifakı genel başkanları, bayramın ilk günü ayrı illerde bulunacak.

LİDERLERİN BAYRAM PROGRAMI BELLİ OLDU

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayramın ilk Adıyaman'da, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Adana’da, İYİ Parti lideri Meral Akşener, Malatya ve Hatay'da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Diyarbakır'da, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Nurdağı'nda, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Osmaniye'de olacak. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar Hatay’da olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da deprem bölgesinde olması bekleniyor.

ERDOĞAN BAYRAMDA İSTANBUL’DA


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramı İstanbul’da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ankara’da olacak. Erdoğan’ın, bayramın ikinci günü İslahiye ve Nurdağı ilçelerini ziyaret etmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap