SON DAKİKA



Haber > Gündem > Millet için şehit olan milletvekili de olabilir

Millet için şehit olan milletvekili de olabilir

14 Mart 2017 Salı - 15:32




AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “18-25 yaş arasındaki genç kardeşlerimize Hakkari sınırında nöbet tutturup şehit olma mertebesini layık görebi





AK Parti Rize Gençlik Kolları 12. Danışma Meclis Toplantısı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, AK Parti MKYK Üyesi Burak Güngör ve çok sayıda gencin katıldığı toplantıda il gençlik kollarının faaliyetleri değerlendirildi.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ


AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “21 yaşında İstanbul’u fetheden bir kumandanın torunlarıyız. 18-25 yaş arası gençlerimiz sayesinde 15 Temmuz’dan sonra huzurla yaşayabiliyorsak, 18-25 yaş arasındaki genç kardeşlerimize Hakkari sınırında nöbet tutturup şehit olma mertebesini layık görebiliyorsak, onları elbette ki milletvekili de yapabiliriz. Bunu da fazlasıyla yapabilirler.” dedi.

Mustafa BAYRAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap