SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'yi kocamın partisi olmaktan çıkartacağız

MHP'yi kocamın partisi olmaktan çıkartacağız

16 Haziran 2016 Perşembe - 16:46




Kadınların gözünde MHP'nin "Kocamın partisi" olarak anıldığını ifade eden Koray Aydın bu görüşü değiştirmek için uğraşacaklarını söyledi.





MHP Genel Başkan adaylarından Koray Aydın, Denizli'ye gelerek partililerle iftarda buluştu. İftar yemeği sonrası konuşmasında öz eleştiri yapan Aydın, MHP'nin mecliste en yaşlı parti olduğunu, gençlere güvenmediğini ve kadınların da partisi olamadığını söyledi. Kadınların gözünde MHP'nin "Kocamın partisi" olarak anıldığını ifade eden Aydın, erkek partisi konumuna düştüklerini, genel başkan seçilmesi durumunda yapacakları çalışmalarla yılda 1 milyon üye hedeflediklerini söyledi.

"KADINLARIN PARTİSİ DE OLAMADIK"

Bugün gençliğe güvenmeyen bir MHP'nin olduğunu, Türkiye'nin gençlik yapılanmasında tarihsel süre içinde en güçlü siyasal aksiyona sahip MHP'nin gençlerine güvenemez hale geldiğini söyleyen Aydın, "Meclisin en yaşlı partisiyiz. Gençlerimiz 25 yaşında şehit oluyor, milletvekili bile olamıyorlar. Gençliğin bu enerjisini siyasal hareketimize itici güç olarak sokacağız. Biz aynı zamanda kadınların partisi de olamadık. Siyasete katamadık.

KOCAMIN PARTİSİ

Kadınlarımızın gözünde MHP 'Kocamın partisi' olarak anılıyor. Bu sözün altında derin bir anlam gizli. Kadınları siyasete katamamamın acı faturalarını sandıkta ödeyen ve erkek partisi görünümlü bir parti konumuna düştük. Teşkilatlar atıl durumda, sahipsiz, itibarlarını kaybetmiş, adam kayırma, gıybet, cadı avı almış başını gidiyor. Dünyanın neresinde böyle teşkilat anlayışı var? İnsan toplama sanatı olan siyaseti, teşkilatçılık yapacağım diye bir adam kıyma makinesine çeviren düzene isyan ediyoruz. Bu düzen küskün, dargın yaratan, kafasını kaldıranı iş yapmak için öne çıkanı, 'bunlar beni yerimden edecek' diyenler tarafından başlarının ezildiği düzeni kabul etmiyoruz" dedi.


"TOPLUMU UYANDIRACAK HAREKETE İHTİYAÇ VAR"

Terör olaylarına değinen Aydın, "İslami değerlerin içi boşaltıldı. Hırsızlık, arsızlık namussuzluk şerefsizlik sıradan bir iş haline getirildi, toplumda kabul edilecek düzeye yükseltildi. Öyle hale geldik ki, ülkenin bütün nimetlerini yağma edenler, bu pis ve kirli düzenlerinin üzerlerini aldıkları fetvalarla kapatır hali geldiler. Çaldıkları malları ganimet sayan bir zihniyetle yönetiliyoruz. Kıbrıs'ta 497 şehit vermiş, bu ülke bugün 600'e yakın şehit veriyor. Toplum hissizleşmiş, duyarsızlaşmış, şehit haberleri hava raporları gibi verilir hale gelmiş. Hissizleşmiş, kendinden geçmiş, uyuşmuş toplumu ayağa kaldıracak bir destansı harekete ihtiyaç var. Bunu ülkücü hareket başarabilir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap