SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'ye Fahrettin Koca şoku!

MHP'ye Fahrettin Koca şoku!

09 Ekim 2021 Cumartesi - 14:37




Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hem MHP’nin hem de AKP’nin kendisine yönelttiği soru önergelerini yanıtlamamayı tercih etmesi dikkat çekti.





Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin 2021 yılında kendisinin yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği 17 önergenin hiçbirini henüz yanıtlamadı. MHP'nin verdiği 11 önergenin yanıtlama süresi geçerken altısı ise hâlâ yanıtlanmayı bekliyor. Koca'nın yanıtlamasını bekleyen bu önergelerin arasında iklim değişikliğinin yol açtığı sıcaklık artışının insan sağlığı üzerine etkilerine ve aşı reddine ilişkin iki tane dikkat çeken önerge de yer alıyor. AKP'ye de yanıt yok.

Öte yandan Koca'nın AKP'den önerge veren bir milletvekiline de dönüş yapmaması dikkat çekti. AKP Konya Milletvekili Halil Etyemez, mide küçültme ameliyatlarına ilişkin soru önergesi verdi. Etyemez, "Mide küçültme ameliyatı operasyonu sonrası hayatını kaybeden hasta sayısı kaçtır" diye sordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap