SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'lileri taşıyan midibüs şarampole yuvarlandı

MHP'lileri taşıyan midibüs şarampole yuvarlandı

22 Mart 2015 Pazar - 08:41




MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılanları taşıyan midibüsün Kayseri'de şarampole devrilmesi sonucu 2'si ağır 29 kişi yaralandı.





MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılanları Kahramanmaraş'a götürmekte olan bir midibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kayseri-Malatya karayolunun 60. Kilometresinde içerisinde şarampole devrilerek, bir kısmı yolun kenarından geçmekte olan çaya girdi.

KAR ENGELİ

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirilirken, ekipler yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çekti.


YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Binbir güçlükle olay yerine gelen ekipler yolda güvenlik önlemi alırken, Kayseri-Pınarbaşı yolu ulaşıma kapatıldı. Midibüsteki yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Pınarbaşı ile Kayseri'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap