SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'li Yönter'den Gazze açıklaması: Bir soykırım yaşanıyor

MHP'li Yönter'den Gazze açıklaması: Bir soykırım yaşanıyor

09 Kasım 2023 Perşembe - 11:25




MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CNN TÜRK canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunuyor.





MHP'li Yönter'in açıklamalarından satır başları şöyle; İbretlik bir tablo şu anda yaşanıyor. Dünyanın gözü önünde bir halkın imhasını izliyoruz. Büyük bir öfke doluyuz. İnfilal halindeyiz. Bebekler, çocuklar katlediliyor. Okullar, hastaneler, ibadethaneler bombalanıyor. Gazze şeridinde bir soykırım yaşanıyor.

2,5 milyona yakın Filistinli kardeşimizin yaşadığı Gazze şeridi İsrail'in kanlı saldırıların hedefinde. Bir devlet terörü var. Acımasız, vahşi, vandal, barbar, insafsız, vicdansız, merhametsiz bir devlet operasyonu direkt masum, mazlum, suçu günahı olmayan sivil halka yönelmiş vaziyette. Şiddetle lanetliyoruz.

Şu anda İsrail ile ABD arasında görüşülen veya görüşüldüğü iddia edilen planlar var. Bunlardan bir tanesi Gazze şeridinde yaşayan Filistinli kardeşlerimizin Sina Yarımadası'na sürülmesi. Aslında çöle sürülmesi. İkincisi; Batı Şeria'da yaşayan Filistinli kardeşlerimizin Ürdün'e sürülmesi. Bu ne demek? Gazze'nin boşaltılması demek. Bu ne demek? Gazze'nin İsrail tarafından yutulması demek. Başka, Batı Şeria'nın yutulması demek.

Mahmud Abbas şu anda nerede? Ramallah'ta. Batı Şeria'nın yutulması, Gazze şeridinin yutulması Filistin'in imhası, yok edilmesi demek. Bu sadece bir savaş suçu değil, bu bir insanlık suçu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap