SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'li vekiller Bahçeli'ye kazan kaldırdı! Sosyal medya sallandı

MHP'li vekiller Bahçeli'ye kazan kaldırdı! Sosyal medya sallandı

15 Nisan 2022 Cuma - 19:38




MHP'de Baki Ersoy’un ‘kesin ihraç’ talebi hakkında yorum yapmayan bazı milletvekilleri paylaşımları ile dikkat çekti.





MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, iğneden ipliğe gelen zamları ve TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarını eleştirince partisi tarafından, ‘parti politikalarına aykırı açıklamalar yaptığı’ gerekçesiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.

ERSOY'LA FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR

Ersoy’un ‘kesin ihraç’ talebi hakkında yorum yapmayan bazı milletvekilleri paylaşımları ile dikkat çekti. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın da bulunduğu bir grup milletvekili sosyal medyadan Baki Ersoy ile fotoğraflarını paylaştı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER DE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter,  TBMM’de görüşmeler sırasında, Baki Ersoy ve bir grup MHP milletvekili ile olan fotoğrafını Facebook hesabından altına not düşmeden paylaştı.


MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da Ersoy’un da aralarında yer aldığı MHP’li milletvekillerinin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Genel Başkan Yardımcısı Yönter’in, Atay’ın bu paylaşımını yeniden paylaşması ayrıca dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap