SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'li Enginyurt'tan canlı yayında itiraf gibi açıklama

MHP'li Enginyurt'tan canlı yayında itiraf gibi açıklama

17 Temmuz 2020 Cuma - 17:07




MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı programda Rabia Naz Vatan'ın süpheli ölümünün araştırıldığı komisyona polisin ifade vermediğini belirtmişti.





MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz günlerde Haber Global'de katıldığı bir programda, Rabia Naz Vatan'ın ölümünü araştırmak için TBMM'de kurulan komisyon hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Enginyurt, polis ve şoförün komisyona ifade vermediğini açıkladı.

Rabia Naz Vatan'ın ölümüne ilişkin sürdürülen savcılık soruşturması tamamlandı.

Takipsizlik kararı verilen soruşturmada, küçük kızın ölümünün yüksekten düşme sonucu meydana geldiği, başkası tarafından kasten ya da taksirle öldürüldüğü yönünde bir delil tespit edilemediğine yer verildi.

Enginyurt'un açıklamaları şöyle:


"Rabia Naz Araştırma Komisyonu üyesiyim, raporu bu hafta tamamladık. Polis bile gelip ifade vermedi bize. 'Vermiyorum' dedi, böyle deyince alamıyorsunuz. Vatandaş dedi ki şoför, "Gelmiyorum" dedi. Gelmedi, ifade vermedi. Dolayısıyla bir polisin, bir vatandaşın gelip ifade vermediği bir komisyonda 'Hulusi Akar, Hakan Fidan niye ifade vermedi' diye bence suçlamamak gerekir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap