SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'den Mahsun Kırmızıgül'e: ''Filmi müziği bıraktın örgütlere sardın''

MHP'den Mahsun Kırmızıgül'e: ''Filmi müziği bıraktın örgütlere sardın''

04 Mayıs 2020 Pazartesi - 11:06




Mahsun Kırmızıgül’ün, yıllardır devam eden konser yasaklarının son bulması için 320 gündür ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için yaptığı paylaşıma MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek sert tepki geldi.





Mahsun Kırmızıgül, ölüm orucunda olan İbrahim Gökçek için sosyal medya hesabı Twitter’dan “İbrahim Gökçek ölmesin yaşasın” paylaşımında bulundu. “Elindeki silah değil bir enstrüman” diyen Kırmızıgül, Grup Yorum’un konser yasaklarının son bulmasını İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı Twitter hesaplarını etiketleyerek talep etti.

“FİLM MÜZİĞİ BIRAKTIN ÖRGÜTLERE SARDIN”

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı ve Türkgün yazarı Yıldıray Çiçek, Mahsun Kırmızıgül’ün İbrahim Gökçek için yaptığı çağrıya tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Çiçek, Kırmızıgül için “sahte” derken “Herkes Ramazan ayındaAllah için oruç tutarken,terör örgütü mensubu bu kişi niçin DHKP-C terör örgütü için ölüm oruçu tutuyor sahte Mahsun” ifadelerini kullandı. Çiçek devamında “Herkes Ramazan ayındaAllah için oruç tutarken,terör örgütü mensubu bu kişi niçin DHKP-C terör örgütü için ölüm oruçu tutuyor sahte Mahsun? Siciline bakarsan elinin sadece enstrüman tutmadığını anlarsın.Gerçi anlamadan sahip çıkacak değilsin. Filmi,müziği bıraktın örgütlere sardın” diye belirtti.




Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap