SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'den istifa etti!

MHP'den istifa etti!

13 Kasım 2017 Pazartesi - 14:47




MHP’li Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, partisinden istifa ettiğine dair yaptığı açıklamada, dışlandığını ve parti çatısı altında artık siyaset





Ataş'ın açıklamasının bir kısmı şöyle:

“Milliyetçi Hareket Partisi'nin resmi internet adresinde bulunan Belediye Başkanları listesinden ismimin silindiğini öğrenmenin büyük üzüntüsünü yaşamaktayım. Tarafıma konuyla ilgili hiçbir bilgi veya belge verilmemiştir. İstişare halinde olduğumuz MHP İl Başkanımızın dahi bilgisi dışında yapılan son hamle bardağı taşıran son damla olmuştur. İhraç edilmişsek sebebini bilmemizin son derece hakkımız olduğunu düşünüyorum... Ancak son dönemde sistematik bir şekilde dışlanarak MHP çatısı altında siyaset yapmamız imkansız hale getirilmiştir. Görülmektedir ki MHP'de çalışmamızın ve siyaset yapmamızın önü kapatılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa etmemiz için baskılar uygulanmıştır, adeta istifamız teşvik edilmiştir. Bu dışlanmışlık karşısında bize başka çare bırakılmadığını üzülerek gördüğümüz için onurumuza yönelen tavırlar karşısında Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ettiğimi büyük bir üzüntü içerisinde bildiriyorum. Belediye Başkanlığı görevime bağımsız olarak devam edeceğim”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap