SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP’den İspir çıkarması

MHP’den İspir çıkarması

19 Mart 2014 Çarşamba - 12:12




MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Zekai Kaya ve partililerle birlikte İspir’e çıkarma yaptı.





İspir ilçe merkezi girişinde çok sayıda araç konvoyu ve yoğun bir partili tarafından karşılanan MHP heyeti ilçe merkezinde kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti, esnafla bir araya geldi. İspirliler Prof. Dr. Aydın’a yoğun ilgi gösterirken, MHP İl Başkanı Kaya, 30 Mart yerel seçimlerinde adaylarına ve partisine destek istedi. Uzun bir araç konvoyu ile ilçe merkezini tur atan MHP heyeti, ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. MHP Büyükşehir belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, modern belediyecilik hizmetlerinin adresinin MHP olduğunu ifade ederek, Erzurum’un yerel hizmetler noktasında hak ettiği yere gelmesi için İspirlilerden destek istedi. MHP heyeti daha sonra ilçeye bağlı köylerde seçmenlerle bir araya geldi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap