SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'den ihraç edilen Enginyurt, odasından Bahçeli'nin fotoğrafını kaldırdı

MHP'den ihraç edilen Enginyurt, odasından Bahçeli'nin fotoğrafını kaldırdı

19 Ağustos 2020 Çarşamba - 10:51




AK Parti'yi eleştirdiği için MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt, makam odasındaki Devlet Bahçeli ile birlikte çekildiği fotoğrafını kaldırdı.





TBMM'nin sivri dilli isimlerinden olan Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, partisinden ihraç edildikten sonra Meclis'teki makam odasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte çekildiği fotoğrafı kaldırdı. Onun yerine Alparslan Türkeş'in fotoğrafını astı.

FOTOĞRAF DEĞİŞİKLİĞİ

Cemal Enginyurt, temmuz sonunda MHP'den ihraç edildikten sonra TBMM'deki odasında çekildiği ve Twitter'dan paylaştığı fotoğrafında arkasında Devlet Bahçeli ile birlikte çekildiği fotoğrafın asılı olduğu görülüyor.

Enginyurt, dün ise yeni bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafta ise Bahçeli'nin fotoğrafının olduğu yerde Alparslan Türkeş'in fotoğrafının asılı olduğu görüldü.




NE OLMUŞTU?

Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin fındık rekoltesi açıklamasına sert tepki göstermişti. Enginyurt Pakdemirli'nin rekolteyi beklenenden yüksek açıkladığını savunmuş ve AK Parti'nin MHP'yi yok saydığını dile getirmişti. Enginyurt şu sözleri kullanmıştı Tarım bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhafet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakı'ndan başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün tarım bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri. Muhalefet mi ettik size?"

Bu sözler sonrası ihraç istemiyle MHP Disiplin Kurulu'na sevk edilen tecrübeli siyasetçi partisinden ihraç edilmişti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap