SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'den görkemli açılıiş

MHP'den görkemli açılıiş

21 Şubat 2014 Cuma - 17:16




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Gazi Caddesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.





Açılışta bir konuşma yapan Dr. Orhan Erzurum, seçimlerin en iddialı partisinin MHP olduğunu belirterek, "Çünkü Giresun'da doğup büyümüş, 20 senedir Giresun'da hekimlik yapan birisiyim. Yani toplumla, Giresun halkı ile sürekli i içe olan birisi olduğumdan halkın yoğun ilgisi ile karşılaştım. Giresun'da benim aday olmam ile birlikte tüm siyasi dengeler değişti. Giresun'a MHP tabanının zayıf olduğu kanaati yaygın iken birden MHP seçimin en iddialı partisi konumuna geldi" dedi. Görev verildiği günden itibaren tüm mesaisini Giresunlu için harcayacağını taahhüt eden Dr. Orhan Erzurum, "Siyaseti milletime ve Giresunlu'ya hizmet etmek için yapıyorum. Millete hizmeti de ibadet olarak kabul ediyorum. Dolayısıyla bizim siyasetimizde, hizmet aşkımızda asla tükenmez. Milletimize nerede faydalı olacaksak orada dururuz" diye konuştu. Daha sonra tulum eşliğinde Gazi Caddesi seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap