SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'den CHP'ye eleştiri

MHP'den CHP'ye eleştiri

09 Mayıs 2019 Perşembe - 14:01




MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP'yi eleştirerek "(Usulsüzlük yok) diyemeyenler hak, hukuk, adalet sözlerinin arkasına sığınarak haksızlığı, hukuksuzluğu ve adaletsizliği meşrulaştırmaya çalışmaktadır." ifadesini kullandı.





Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK)  İstanbulBüyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik kararına ilişkin  değerlendirmelerde bulundu.
 
Seçmenin iradesine yapılan operasyon açıkken CHP'nin tek savunmasının  "Bu usulsüzlükleri biz mi yaptık?" olduğunu aktaran Büyükataman, "(Usulsüzlük  yok) diyemeyenler hak, hukuk, adalet sözlerinin arkasına sığınarak haksızlığı,  hukuksuzluğu ve adaletsizliği meşrulaştırmaya çalışmaktadır." değerlendirmesinde  bulundu.
CHP'nin panik ve telaş halinin şüphe uyandırdığını savunan  Büyükataman,YSK'nin 7 üyesinin isimlerinin tek tek okunarak yuhalatılmasını da  eleştirdi.
 



"Bugün İstanbul'da 'Her şey çok güzel olacak' diyenler ile 2009'da  sözde açılım sürecini başlatırken 'Güzel şeyler olacak' diyen zihniyet aynı  zihniyettir." görüşünü aktaran Büyükataman, yeni bir felakete geçit vermemek için  hazır ve kararlı olduklarını bildirdi.
 
Büyükataman, "Bir yandan Abdullah Gül, bir yandan Davutoğlu, bir  yandan Arınç sistemli bir şekilde Türk siyasetini yeniden dizayn etme gayretine  girişmişlerdir. Türk milleti bu tiyatroyu daha önce izledi. Bunlara ağzının  payını verdi, yeniden vermek için 23 Haziran'ı fırsat bilmektedir." ifadesini  kullandı.
 
Bazı çevrelerin sosyal medyadaki tutumunu da eleştiren Büyükataman, şu  değerlendirmede bulundu:



 
"Geçmişte 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi olacak?' diyecek kadar  demokrasiden ve toplumsal değerlerden uzak olan ve toplumdan kopuk yaşayan bu  tiplerin toplum adına söz söylemesi kabul edilir türden değildir. Yeni Atilla Taş  özentileri ile karşı karşıyayız. Müsterihiz ki tüm bu gelişmeler, aziz Türk  milletinin gözleri önünde cereyan etmektedir. TV'lerde, radyolarda, sosyal  medyada sürekli olarak baskın gözüküp halkın duygularını, düşüncelerini  yönlendireceğini zannedenler hüsrana uğrayacaktır. Türk milletinin iradesinin  önünde hiçbir gücün durması mümkün değildir."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap