SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP’den AK Partililere çağrı

MHP’den AK Partililere çağrı

20 Mayıs 2015 Çarşamba - 18:41




MHP Lideri Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Sakarya’da miting yaptı.





Kent Meydanı’nı dolduran partililere hitap eden Bahçeli, hükümeti eleştirerek, “AK Parti ile geçen yıllar huzur ve kalkınma arayan milletimiz için fırsatların kaçtığı, göz göre göre heba edildiği yıllardır. Bu kara dönem milli tarihimizde ikinci siyasi bir fetret devri olarak anılacaktır. Artık AK Parti’nin milli karar verme imkanı kalmamıştır. Milli hiçbir vasfı bulunmamaktadır. Gözü ve kulağı dışarıdadır. Siyasetini dış talimatlar üzerine oturtmuştur. Varlığını ve devamlılığını küresel çıkarlara adamıştır. Bu durum mütareke yıllarındaki Osmanlı hükümetlerinin girdiği açmazın benzeridir. 12 yıl 6 ay 3 günlük taviz ve teslimiyetin sonucu ortadadır” diye konuştu.

AK PARTİ VE CHP’LİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Bahçeli, konuşmasının devamında AK Partililere ve CHP’lilere çağrıda bulunarak, “AK Parti’ye oy veren kardeşim ülkemiz kötüye gidiyor, AK Parti aldığı oyları kötüye kullanmış, Türkiye’yi enkaza çevirmiştir. AK Parti’ye destek veren kardeşim ülken içini milletin için, vatanın için geleceğin için bu defa birlikte yürüyelim. CHP’ye oy veren vatandaşlarım çağrım sizleredir. Bu defa da bizimle yürüyün. Kararsız olan kardeşim boşuna zaman kaybetme. MHP bil ki seninle, senin yanında” dedi.

Bahçeli, miting konuşmasının devamında 3 Mayıs’ta açıkladıkları seçim beyannamesindeki vaatleri sıraladı. Miting sonunda, mitinge katılan vatandaşlara kürsüden karanfil dağıtan Bahçeli, Kocaeli’deki mitinge katılmak üzere Sakarya’dan ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap