A+ A-
Yorum
10

MHP'de İzzet Ulvi Yönter depremi! Genel Başkan Yardımcılığını bıraktı

Yayın Tarihi: 28.03.2026 - 08:35
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yönter, 'gördüğü lüzum üzerine' istifa ettiğini belirtti. Gazeteci Sinan Burhan ise istifanın Devlet Bahçeli'nin isteğiyle gerçekleştiği bilgisini paylaştı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, gün içinde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"MHP'ye sızan ajan seni her cihetten izliyoruz. Sen doğruluktan ne anlarsın! Merak etme seninle mutlaka hesaplaşacağız... Paran da işe yaramayacak dümenci alçak..." ifadelerini kullandı.

Yönter, bu paylaşımından saatler sonra da "Ulan dümenci senin yıldızın bizim ayağımızın altındadır. Artık tam hesaplaşma sayfası açıldı. Namussuz MHP düşmanı" mesajını paylaştı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNİ BIRAKTI

İsim vermeden 'MHP'ye sızan ajan' olduğunu iddia eden Yönter, MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'gördüğü lüzum üzerine' istifa ettiğini belirtti.

Gazeteci Sinan Burhan sosyal medya hesabından açıkladı

''MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in istifası, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin isteğiyle gerçekleşmiştir.''

Etiketler