SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'de gözler ilk ikide

MHP'de gözler ilk ikide

17 Şubat 2015 Salı - 09:53








7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesi MHP’den aday adayı olan isimler gözlerini ilk iki içerisinde olmaya çevirdi. Trabzon’da bu dönem iki milletvekili çıkartmak isteyen MHP’de aday adayları kendi içerisinde de ciddi bir yarış halinde. Koray Aydın da kendini Trabzon’da en az iki milletvekili çıkarmaya odaklanmış durumda. Bunun için ikinci sıraya sürükleyici bir isim konulacak. Bu isim de muhtemelen Hüseyin Örs ismi olacağı söyleniyor. Örs ile birlikte 1. veya 2. sırada olmak için çabalayan isimler var elbette. Muhammet Öztürk, Hasan Suiçmez, İbrahim Çakır, Osman Karaduman, Hikmet Yılmaz, Yılmaz Odabaş, Nurcan Yazıcı, Dr. Ahmet Ömeroğlu, Metin Gedikli, Yavuz Aydın, İbrahim Çakıroğlu da MHP'de ilk sıralarda yer almak isteyenler.

URALOĞLU HASSASİYETİ

Abdulkadir Uraloğlu uzun yıllardır Karayolları camiasında yöneticilik yaptı. Türkiye'nin birçok noktasında önemli projelere imza atmış isimlerden biri oldu. Dün basın toplantısını takip ettim. Uraloğlu, Trabzon'dan hiç ayrılmamış gibi, şehrin sorunlarına hakim. Neler yapacağını uzun uzadıya anlattı. AK Parti'de görev alan isimleri tek tek anması salondakiler tarafından alkışlandı.

ÇAKIR BUGÜN START VERİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri iken istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Davut Çakır İl Çakır İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev yaparken Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilmişti. Çakır İstanbul'daki evini Trabzon'a taşımış ve bu şehre çok kısa zamanda uyum sağlamıştı. Çakır bugün basının karşısına çıkarak aday adaylığını da resmileştirmiş olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap