SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP’de flaş gelişme

MHP’de flaş gelişme

29 Temmuz 2016 Cuma - 09:49




Avukat Ayhan Erel, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Erel savcılığa verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.





MHP'nin "Kurultay Çağrı Heyeti" başkanlığını yapan ve Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Aksaray eski il Başkanı avukat Ayhan Erel ve yine eski başkanlardan avukat Davut Menki, serbest bırakıldı.

Ankara 12'nci Sulh Hukuk Mahkemesi, geçen nisan ayında MHP'nin kurultayının yapılabilmesi için 'Kurultay Çağrı Heyeti' oluşturdu. O dönem çağrı heyetinin başkanlığına atanan MHP Aksaray eski İl Başkanı Avukat Ayhan Erel ile yine daha önce il başkanlığı yapan avukat Davut Menki, FEÖ/PDY soruşturması kapsamında dün gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Erel ve Menki, Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Ayhan Erel, geçen şubat ayında MHP MYK tarafından Aksaray il teşkilatı kapatılarak görevden alınmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap