SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'de Engin Alan krizi

MHP'de Engin Alan krizi

21 Mart 2015 Cumartesi - 16:02




MHP 11. Olağan Kurultayı'na yeniden vekil olmak için başvuru yapmayan Engin Alan'ın katılmaması dikkat çekti.





MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na büyük ilgi gösterildi. Yaklaşık 12 bin kişilik Ankara Arena Spor Salonu erken saatlerde dolarken, binlerce kişi dışarıda kaldı. Saat 11.05'te salona gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Bahçeli Nevruz ateşini yakmaya geliyor" anonsuyla birlikte salonda sloganlar atıldı. Partilileri selamlayan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, hükümeti ve çözüm sürecini eleştiren uzun bir konuşma yaptı.

GÖZLER ENGİN ALANI ARADI

MHP Kurultayı öncesinde, vekil olmak için başvurmayan iki kişinin adı özellikle ön plana çıkmıştı: MHP'li vekiller Sinan Oğan ve Engin Alan. Her ikisi de, yeniden vekil olmak için başvuru yapmamalarının nedenlerini açıklamadılar. Ancak sosyal medyada paylaştıkları mesajlarda, kapalı ifadelerle serzenişte bulundular. İki isimden Sinan Oğan, MHP Kongresi'nde yerini alırken, gözler Engin Alan'ı aradı. Ancak Alan, vekillere ayrılan bölümde yoktu.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Engin Alan kişisel Twitter hesabından, Kurultay öncesi yaptığı "Ben anamdan milletvekili doğmadığımı, TÜRK olarak doğduğumu, öyle de öleceğimi defalarca söyledim. Verdiğimiz kararın nedenlerini zamanı geldiğinde açıklarız. Şimdi sırası değil. Şimdi yapılması gereken yarınki Büyük Kurultaya ve sonra da seçimlere odaklanmak olmalıdır" paylaşımıyla dikkat çekti.


AKŞENER'E BÜYÜK İLGİ

Kongrede en çok ilgi gören isimlerin başında ise Meral Akşener geliyor. Vekillere ayrılan bölümde oturan Akşener'le fotoğraf çektirmek için partililer arasında adeta yarış var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap